Internet Protocol (IP) beveiligingsapparatuur

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met camerabeveiliging. Neem nu onze professionele IP-camera’s. Dit zijn bewakingscamera’s met HD-resolutie, netwerkaansluiting en uitgebreide internetmogelijkheden. Wij leveren zowel diverse soorten IP-camera’s en recorders als de accessoires die u nodig hebt, zoals kabels en voedingen. Omdat Q-See de Rolls Royce onder de beveiligingscamera’s is, en wij vierkant achter de kwaliteit van deze camera’s staan, geven we standaard drie jaar garantie. Niet alleen hebben we IP camera's,  maar ook IP recorders en IP accessoires. Met 1 jaar garantie. Voor de beste kwaliteit producten, neem gerust een kijkje in ons assortiment!

IP Camera 

De IP camera's zijn beschikbaar in verschillende resoluties, types, en prijzen. Met de scherpe resoluties van 4K of zelfs haarscherpe 5MP houdt u de omgeving uitstekend in de gaten. Niks zal u ontgaan. De beelden maken het zien van details appeltje-eitje, wat voor een zorgeloos en rustig gevoel geeft voor zowel thuis of op kantoor. De beveiligingscamera's zijn verkrijgbaar als types: Bullet of Dome. De Bullet variant wordtvaak gebruik aan de buitenkant van een kantoor, politiebureaus, banken,  overige openbare gebouwen of gewoon thuis. Aan de andere kant zijn Dome varianten vaak te zien in de binnenkant van gebouwen of vervoersmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan bussen, bibliotheken, sportscholen, banken en veel meer. Ten slotte zijn er verschillende prijsklasses kwa IP camera beveiliging. De goedkope varianten kosten rond de 150 euro, de camera's van goede kwaliteit zijn rond de 200-300 euro, terwijl de beste camera' met de beste beeldkwaliteit, capaciteit en meeste snufjes zijn rondde 1000 euro. De hoger de prijs de hoger de kwaliteit van het product, het beeld en de aanpassingsmogelijkheden. Ten slotte zijn dealle camera's makkelijk te installeren en onderhouden. Ideaal dus!

IP Recorders

Camera's zien en recorders nemen beelden op. De IP recorders zijn een onmisbare item voor iedereen die het belangrijk vindt om de beelden terug te kijken bij mogelijke inbraak of ongeluk. Als iets zwart op wit staat staat u goedin uw schoenen. Zorg daarom ook voor deze zekerheid voor uzelf, uw omgeving en voor de ondersteuning van de (openbare) orde. Schaf een van onze recorders aan. Ook zijn onze recorders te volgen via een mobiele app en overschrijven ze zichzelf wanneer het geheugen vol is. Fijn in gemak en makkelijk te installeren. De prijzen verschillen van 300 tot 800 euro per recorder. Dit heeft te maken met hoelang hij kan opnemen voordat de beelden worden overschreven, de beeldkwaliteit en de applicatiemogelijkheden voor de telefoon.

IP Deurbellen

Het begin van een nieuw tijdperk is aangebroken. De meest moderne deurbellen hebben veel meer mogelijkheden en features dan de klassieke deurbel. Onze deurbellen met camera's, bewegingssensoren met verschillende instellingen kunnen zelfs vanaf uw telefoon bediend worden. Weet altijd wie er voor uw deur staat en blijf altijd op de hoogte. Ervaar het nu!

IP Accessoires

Naast IP camera's en recorders zijn er nog andere producten die handig kunnen zijn. Denk aan een paalsteun of muursteun bij de montage van de camera, of microfoons en extra geheugenkaartjes. Wij raden daarom aan om deze items bij het bestellen van de camera's en/of recorders meteen bij te bestellen om dubbele verendkosten te besparen en meteen te kunnen genieten van de camera's en/of recorders.

© 2015 - 2022 Q-See | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel