Analoge HD-camera's

Breng de voordelen van analoog en HD samen en u komt uit bij onze analoge HD-camera’s. U vindt bij ons niet alleen analoge HD-camera’s, maar ook bijbehorende recorders en de benodigde montagematerialen, kabels en voedingen. Op alle camera’s, recorders en accessoires van Q-See ontvangt u maar liefst drie jaar garantie. Dit doen we omdat wij vierkant achter de kwaliteit van deze bewakingscamera’s staan. Q-See: dat is nog eens onbezorgd genieten van uw veiligheid. De Analoge HD beveiligingsproducten zijn ten opzichte van de IP veel goedkoper in aanschaf en zijn heel eenvoudig aan te sluiten (plug & play). 1 jaar garantie.

Analoge HD Recorders

Analoge HD Recorders zijn makkelijk aan te sluiten en hebben verschillende aansluitingen (HDMI, VAR,  BNC) waarmee u de Analoge camera kunt koppelen. De recorder neemt dan de HD beelden op. Het geheugen van de recorder bepaalt hoelang hij de beelden houdt en daarna overschrijft.

Analoge HD Camera's

Analoge HD Camera's zijn goedkoper dan IP camera's en ze zijn heel erg gebruikersvriendelijk. De camera's hebben HD beeld en zijn zowel geschikt voor de beveiliging beginner als expert. Voor dat extra beetje zekerheid voor thuis of op het werk zijn deze camera's ideaal.

Analoge HD Accessoires

Ter ondersteuning van de analoge HD recorders en camera's is het mogelijk om bijpassende accessoires te kopen zoals montageplaten, geheugenkaarten, en paalsteunen. Ideaal voor het versnellen van het montageproces en het verhogen van het gebruiksgemak van de camera's en recorders.

© 2015 - 2022 Q-See | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel